torsdag 15 januari 2015

Badrummet är klart


Så har vi då inrett två badrum inom loppet av ett år.
Just det här var ju inte direkt planerat men så här i efterhand är jag faktiskt helnöjd med att vi tvingades göra om här. Inte bara för att jag var spyless på dom babyblå väggarna utan också för att vi fick åtgärda den icke fungerande golvvärmen och den otillräckliga isoleringen i väggarna.

Och så blev det ju så ljust och fräscht! :)

Vi valde matta istället för kakel och klinker för att det kändes enklare och säkrare och för att arbetskostnaden för monteringen inte blir lika dyr. Både golvmattan (som jag verkligen ÄLSKAR) och tapeten är från Tarkett. Tapeten är i färgen soft white som motsvarar bruten vit och ger ett lite mjukare intryck än kritvitt.

Duschhörnan är från Svedbergs, blandaren från FM Mattsson (serien Garda) och den stora fina naturfärgade korgen är från Mio. Inredningen, som vi valde att behålla, är en utgången modell från Ikea. Stegen har min pappa snickrat och den vita fjärilsburken där jag förvarar mina vardagssmycken är från Åhléns.
Taklamporna är från Ikea och fönsterlamporna köpta för flera år sedan hos Ellos.

Jag är VÄLDIGT nöjd med resultatet!







Hittade ingen nyare före-bild än den här från 2010. Ni får tänka bort pottan, mattan, pallen och handdukshängaren så vet ni hur det såg ut innan vi började riva. Intresseklubben kan anteckna att det var ett rent elände att riva ner mosaiken... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar