söndag 2 juni 2013

Hitta en träningskompis




Jag och min träningskompis Helen har varit i gymmet ikväll och gett överkroppen en rejäl omgång. Rygg, axlar, biceps och mage. Lite folk i gymmet p.g.a. av det helt fenomenala vädret som vi fortfarande har. Skönt att kunna använda maskiner och vikter fritt och inte behöva trängas.

Dagens tips är att försöka hitta en träningskompis. Ni kanske inte kan följas på alla pass, men någon gång då och då är en riktig energikick. Kolla varandras teknik, peppa varandra att ta lite tyngre vikter och pusha varandra att orka dom där sista tunga repetitionerna. Det är guld värt!

För magövningarna använde vi oss av två appar. 6 pack abs workout som innehåller färdiga magprogram och inbyggd instruktör. Inga maskiner eller vikter behövs.
Appen för tabataintervaller kan man använda till allt möjligt. Vi använde den när vi körde plankan. Tabataintervaller bygger på 20 sekunder jobb och 10 sekunder vila. 8 repetitioner under 4 minuter. Snabbt och effektivt.

2 kommentarer:

  1. Jätte kul med träningskompisar. Vi har en sida på FB där vi kan kasta ut en fråga eller tipsa om något roligt. Ha det gött i värmen. Kraaam Pia

    SvaraRadera