torsdag 4 juli 2013

True yourself!

Den otroligt duktiga och kreativa tjejen Malin Nylén har startat ett  nätverk som kallas B.A.B.Y network. Kärntruppen i nätverket består av ett gäng väletablerade träningsbloggare i Stockholmsområdet.
 
Nätverket är till för alla hälsointresserade tjejer och kvinnor. Så här står det på deras hemsida.
 
B.A.B.Y. är ett presstigelöst nätverk för tjejer 20 + som brinner för träning och hälsa. Hos oss är alla lika mycket värda och du behöver varken jobba med träning och hälsa eller vara elitinriktad utan det räcker med att vara en glad motionär. Medlemskapet är gratis och det enda du behöver bidra med är en positiv attityd och dig själv. Ingen kan slå dig på fingrarna i att vara du! Då vi talar om entreprenörskap så är det främst ta-sig-för-tagandet vi syftar på mer än bolagsformer och karriär. Betydelsen av framgång är högst subjektiv och individuell men alla drömma kräver en plan och en tro på sin egen unika förmåga och det förverkligandet vill vi stötta. Hos oss är vi lagspelare och tillsammans blir vi framgångsrika: 1 +1 = 2 - framgång är matematik!
 
Ett fantastiskt initiativ tycker jag. I våras köpte jag deras armband i min favvofärg orange. 10% av intäkterna går direkt till Kvinnor och hälsa. Du beställer ditt armband via mail till kundtjänst@starof.se eller ringa 0709-998608.
 
Det här är BABYS budskap:
 
A balanced body & mind creates a good foundation for a great spirit and a positive attitude. Be all you can be. YOURSELF.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar