torsdag 17 oktober 2013

Kvällsjogg

Efter en dag med många timmar i bil och en eftermiddag med kundmöten drog jag på mig springkläderna och joggade en sväng i centrala Umeå. 

4 km blev det och tillbaka uppe på rummet körde jag lite armhävningar. Skönt att röra på sig! :)

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Upptäckte att min kommentar på ditt inlägg om sockerutmaningen förra månaden aldrig dök upp. Hur som så antog jag den, dagen innan jag sett att du lagt upp den. :-)
    Hade fått nog dagen innan och tänkte att nu är det dags. Hade också kikat in någon vecka innan och läst allt om din 16:8 fasta och blivit inspirerad att testa. Så dagen innan sockerutmaningen så drog jag igång med LCHF inspirerad ätning och 16:8 fasta. Har nu hållit på i över en månad och det går väldigt bra. De första tre veckorna höll jag mig borta från socker utan större problem, visst tänkte jag att det kanske skulle vara gott med....något men jag var aldrig så där himla sugen som innan för då gick det ju inte att stå emot. SEdan hade jag födelsedagshelg men den gick ganska sansat till och sedan har jag haft ytterligare två helger på raken med lite extra "utlägg" men inget jätteavvikande. Har tom kört 16:8 under de flesta helger. Tycker det är ganska enkelt att skippa frukosten och sen äta lunch och jag är oftast mätt länge på den.
    Tack för inspirationen du delar med dig av. Jag brukade följa din gamla blogg men hittade nyligen dig igen här på nätet.
    Kram Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad kul att du hittade hit! Jag blir jätteglad när du säger att jag har inspirerat dig! :)

      Anledningen till att jag inte fastar på helgerna är att jag vill äta frukost med familjen. Tycker inte att det känns okej att hoppa över måltider när barnen är med. Barnen gör ju som vi gör... :)

      Trevlig helg! :)

      Radera
  2. Jag håller fullständigt med dig i att man inte ska hoppa måltider när barnen är med. Anledningen till att det "funkat" för mig är att min man varit borta vid flera tillfällen de senaste helgerna och då brukar jag ta en tur på min löpmaskin. Men först så serverar jag frukost till mina tjejer och de är vana vid att jag alltid äter min frukost efter min PW så det är inget konstigt. När de sedan ätit och jag "går på maskinen" sitter de bänkade framför TV och barnprogram och då kan inget störa dem. Så därför har det funkat att köra fasta även vissa helgdagar. Men som nu till helgen som gick var mannen hemma och då blev det familjefrukost. Så jag kör lite som det faller sig under helgen får jag en extra så tar jag det annars inte. Men det underlättar verkligen för sockersuget att avstå frukosten konstigt nog.
    Ha det gott!
    Anette

    SvaraRadera