fredag 13 september 2013

Citat: Olga Rönnberg


Bild från min Pinterest


""Jag måste ju leva också" eller "du måste få leva också, inte bara äta din kvarg"- som man kan läsa lite här och där. (som om att festa på korv, pommes och öl är något så otroligt extravagant och kallas "leva livet")

Det är HÄR som många faller.

Att träna och äta rätt ses som lidelse, något man offrar, inte trivs med, gör mot sin egen vilja, inget man tycker om men gör ändå, "måste jag?"....


Har man en sådan inställning så kan man lika gärna lägga av, för man kommer alltid hitta på en massa olika ursäkter att inte ta tag i sin hälsa, hoppa träningspassen- man kommer bortprioritera det för att inte "svika" sina vänner och sin familj. (vem "sviker" man först och främst om inte sig själv?)

Dags att börja jobba lite mer aktivt med sig själv. Kanske? Jag säger inte "fake it till you make it" men börja intressera dig för bättre mat genom att laga nya hälsosammare rätter Hälsomaten behöver inte vara tråkig och torftig. Eller varför inte bestämma sig för att gå ut på promenad varje morgon eller varje lunch? Det finns mängder med små saker som kan göras och som tillsammans kan påverka ens hälsa stort, utan att man behöver känna sig som ett offer."


Detta citat är hämtat från Olga Rönnbergs facebooksida. Älskar när hon levererar sanningar utan lull lull och omskrivningar!! :)
Olgas blogg hittar du här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar